STATUS UPDATED!
Bissmilahirahmanirahim, selamat datang ke Cerita Hati, semoga segala perkongsian bermanfaat. ツاَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُه
Cerita Hati ツ™: Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

Tuesday, 12 February 2013

Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

Salam berblogging semua .. Jom kita pakat-II join segmen ni pulak .. Mana la tau ada rezeki lagi nak menang hadiah .. Haha .. Gila-II , dah banyak saya join GA ni , alhamdulillah , baru dapat satu , hehe .. Rezeki .. Kena la pandai cari , nak tunggu bergolek depan mata tu yang susah sikit , tambah-II pulak sekarang keje tanam anggur , haha , tu yang lambat nak dapatkan hasil, haha.. Ok, berbalik mengenai GA kali ni , double WOW hadiah dia , tersangat la banyak sponsor , so , why not we just try? Mana tau . tuah ayam nampak di kaki , tuah manusia siapa yang tahu , betul tak ?

Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Senarai sponsor GA kali ni :
Cikgu Fizi ☺ Fizgrafic.comEmasputih.com ☺ Duniashida.com Aimancool.com

Hadiah-Hadiah yang bakal pemenang terima adalah :

Topup RM5 (celcom/maxis/digi) x 32 pemenang (cikgu fizi)
Bizcard (4box) x 2 pemenang (fizgraphic.com)
sticker x 5 pemenang (aimancool.com)
Button badge x 5 pemenang (duniashida.com)
T-shirt Blogger x 2 pemenang (kisahemasputih.com)


Siapa yang bakal Menerima Hadiah Menarik ini :

Top Referrel x 1 (BizCard 2box)
4 Pemenang Utama Berdasarkan entri dan blog
Topup + BizCard 2box
Topup + Sticker
Topup + Button Badge
Topup + T-Shirt Blogger


Selebihnya menggunakan random yang bertauliah dan adil 
Topup RM5 x 28 pemenang
Sticker x 4 pemenang
Button Badge x 4 pemenang
T-Shirt x 1 pemenang


Total Hadiah sebanyak = 42 (jika peserta melebihi 300++ hadiah akan digandakan)

Tak ke DOUBLE WOW hadiah dia, apa lagi , jom kita serbu ramai-II .. Yeeehhaaaa !!


SUKA POST NI? LIKE JER.

13 comments:

Cik Aida™ said...

Gud Luck ! ^^

MISS STEADY DIARIES said...

Thanks..:)

Nao Mei said...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Datang follow sini....sudi-sudi singgah blog cik akak :)

Nurrul said...

sELAMAT bER GIVE AWAY !!

kuyenk said...

assalamualaikum,,,
Perpustakaan Online Materi Tarbiyah berisi 400 lebih Materi Tarbiyah dalam berbagai Kategori, semuanya Siap Anda Download, kapanpun dan dimanapun.
Anda akan mendapatkan tambahan bahan pelengkap untuk Dakwah Anda.
http://www.tarbiyah-online.com/?id=ahmad.ishari
ikut gabung n pelajari selengkapnya ya,,
semoga bermanfaat 

Ct Noraishah said...

salam..

http://sna-aai.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgufizi-fizgraphiccom.html#.USrsOXp0hr8

Farah Waheda Wahid said...

datang dari GA yang sama... dan dah follow awak...

http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Yaya NHA said...


Hai hai , Dri segmen sama .

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Nadia Johari said...

datang dari segmen yang sama..good luck done follow you..

http://miszrockers.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Farah Shahirah said...

datang dari segmen yang sama :)

http://www.farahshahirah.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Seneorita Baharin said...

Salam dear..dr segmen yang sama..bw n follow u here..Good luck eyh! ^____^

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Aenn Athirah said...

from same GA..bw + follow here..gudluck =)

http://aennpunyerbelog.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Edited By Ain Donashi ♥ All Rights Reserved © 18 Feb 2012