STATUS UPDATED!
Bissmilahirahmanirahim, selamat datang ke Cerita Hati, semoga segala perkongsian bermanfaat. ツاَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُه
Cerita Hati ツ™: Segmen Klik Sana! Klik Sini!

Monday, 18 February 2013

Segmen Klik Sana! Klik Sini!


Salam berblogging semua, huhu.. Malas rasanya nak buka laptop nak update, tak tau kenapa.. Bila buka tadi, ternampak la satu GA ni, rasa macam nak join je, mana tahu dapat rezeki tu kat saya.. Hehe..*cam tamak je .. Haha.. Ok, GA kali pun macam masyuk je, apa kata kita join jugak, nak tak? :)


KLIK BANNER UTK JOIN

HADIAH

 Mencari 50 pemenang untuk segmen ini.

10 Blog Review
20 Bloglist Tahunan
10 Promosi header
2 Topup
2 Tudung Bawal
2 Buah Novel
2 Buah Header
2 Brooch Roses paling mahal dalam dunia. ( Tuan punya blog cakap , haha )

Tag : Zuliana , Atyn

SUKA POST NI? LIKE JER.

6 comments:

Zuliana Awang said...

salam..yeahh! bestnyee..macam nak join pula :)

Cik Atynn said...

salam, hadiah dia menarik..nanti sy join :)

Alia Az said...

dari segmen yang sama .. hehe .. =D goodluck ! done follow sini .. follow me yeahh ! hehe .. =D

http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/02/segmen-klik-sana-klik-sini.html

Addasyuhadadisini said...

singgah dari segmen yang sama.. happy blogwalking.. :)

hieda aziz said...

jelajah sini..*_*

http://luvbellyda.blogspot.com/2013/02/segmen-klik-sana-klik-sini.html

Mieza Suhaini said...

done follow #67

sudi follow kecik balik dari segmen sama ^_^

http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/segmen-klik-sana-klik-sini.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Edited By Ain Donashi ♥ All Rights Reserved © 18 Feb 2012