STATUS UPDATED!
Bissmilahirahmanirahim, selamat datang ke Cerita Hati, semoga segala perkongsian bermanfaat. ツاَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُه
Cerita Hati ツ™: Giveaway Canon Camera By Miraa Hussin

Tuesday, 23 April 2013

Giveaway Canon Camera By Miraa Hussin


Selamat malam semua.. Hehehe.. Jom kita join GA ni..
klik banner untuk JOIN !
Sebab-sebab nak MENANG TABUNG NI  ヅ

Bismilillahirahmanirahim..
Tujuan saya join GA ni adalah kerana ingin mencuba nasib untuk mendapatkan tabung yang begitu unik.. Disamping itu untuk mengantikan tabung saya yang agak kecik :(
Ni sebenarnya yang AIN punya , huhu.. Sape suruh mu tinggal masa abis exam, haha..


  Comel takk tabung burger kaK aika??? Hehehe.. * Iklan kak TONN  ヅ

Bilangan duit yang semakin bertambah amat membebankan saya, sebab terlalu berat :)
Bukan taknak beli yang baru, tapi rasa macam ada orang nak kasi je, hehe ヅ
Disamping itu, saya juga telah lama teringin & amat mengidamkan sesuatu yang unik & baru * macam pregnant je ngidam , hahaha..  
Selain dari tu, saya amat meminati kamera CANON , NIKON yang besar-II tu, tapi tak dapat.. Sedihhh.. Tu yang nak try dapat tabung pun jadilahh.. Hahaha..  
Rasanya setakat ni jela yang dapat saya ungkapkan, chewahh.. 

DONE ! :)

SUKA POST NI? LIKE JER.

1 comment:

Afifah Hayati said...

datang dari GA yang sama . Jom singgah blog saya http://itsmeifah.blogspot.com/2013/04/giveaway-canon-camera-by-miraa-hussin.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Edited By Ain Donashi ♥ All Rights Reserved © 18 Feb 2012