STATUS UPDATED!
Bissmilahirahmanirahim, selamat datang ke Cerita Hati, semoga segala perkongsian bermanfaat. ツاَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُه
Cerita Hati ツ™: Segmen kenalkan diri - CIK i l y

Tuesday, 23 April 2013

Segmen kenalkan diri - CIK i l y


Selamat malam, sedih.. Akaun FB kena hack.. Siapa tau nak buat macam mana? Sedihhh !!! Hoho, dalam kesedihan kena join segmen gak, hehe.. Jom..

klik banner untuk JOIN !

1. Real name: Aika Binti A.Azizan
2. Nickname: Aika, Ika, Along*bukan ah-long okee..
3. Starsign and Age: Pemilik bintang VIRGO & berumur 18 tahun , huhu.. still young ^,^
4. Male or Female: Berubah mengikut keadaan  , can be anything , tapi masih setia pada yang satu , PEREMPUAN .. Hoho..


5. Facebook: personal account - Aika Azizan | fanpage - Cerita Hati Official Blog
7. Twitter: @AikaAzizan
8. Other: LINE : aikaazizan
9. Hair color: Officially Women In BLACK :)
10. Long or short: More too 50-50 , hahaha , can't tell laa , aurat meyh .. ^^

11. Loud or Quiet: Selalu menjadi pembuka bicara sebab tak suka duduk dalam keadaan diam , diam hanya untuk perkara tertentu sahaja ..
12. Sweats or Jeans: Anything asalkan menutup aurat  ツ
13. Phone or camera: More too phone , tapi sangat sukakan camera , it could be anything..
14. Health Freak: Daging kambing ! Yukksss..
15. Drink or smoke: Smoke ? Takk , rokok tu kan HARAM , tapi kalau drink , drink air masak je , hoho ..

16. Do you have a crush on someone: You think ? ^<^

17. Eat or drink: Semua bedal , janji halal..
18. Piercings: Tak .. Sakitt woo , tak terbayang budak-budak zaman sekarang pakai .. PENUH ! Korang tak sakitt ke ?
19. Tattoos: Ada .. tapi basikal yang pakai .. :) Haha .. tattoo yang ada dekat chewing gum 20 sen tu ..

Have You EverBeen in a relationship: Pernah .. 
Quarrel with someone u like: kecik-kecik dulu pernah laa , sekarang dah besar , tengok adik-II jela ..

Been in a car accident: Alhamdulillah tak pernah , basikal pernah laa , hoho , motor pun baru belajar , apatah lagi kereta.

Been in a fist fight: lupa , asenya tak..

First Piercing: never ..

Best Friend(s): Ramai sangat , sebab semua kawan-II saya bestie saya selamanya .. *^

Award(s): Pangkat Sarjan Kadet Bomba , Anugerah Tokoh Kokurikulum 2012 , alhamdulillah ..

Crush: Allah SWT , Rasulullah SAW , Family , Teachers , Friends & HIM ! *abaikan

Vacation: InsyaALLAH MEKAH & New York , could be AMINN 

Last Person you talked to: MY MOM !
Person you texted to: HIM !
Person(s) you watched movie with: Member-II kat hostel dulu , rinduuu korang , & with adikk bongsu , suka layan dengan dia movie cartoon 

Food you ate: Nasi
Drink you drank: Air

Movie you watched: Genre ke apa ? Banyak sangat , sekarang belajar tengok KOREA .. Best sangat ke ??
Song listened to: Apa-II yang menyenangkan pelusuk telinga , huhu 

Thing(s) you bought: bajet takdee , sebab takk keje .. huk-II

Person you hugged: Little brother :) Suka peluk dia ..

Favourite Food: Mee Bandung , slurrrrpp ..
Drinks: Air masak punn okk..

Have you ever Kissed in the snow: kat MALAYSIA ada snow ea? Yang palsu ada la kot kan? Dalam peti ais banyakk.. Tapi tak pernah kiss , telan terus .. hoho .. panas sangat kott..
Celebrated Halloween: Never say never ..
Had your heart broken: Selalu jugak , tapi rawatlah dengan iman .. insyaALLAH..
Went over the limits on your cell phone: no
Came out of the closet: i think soo..
Gotten pregnant: I'm still virgin , huhu , ALHAMDULILLAH ..
Had an abortion: mintak jauhh laa..

Done something you've regretted: I think so , lupa..
Broke a promise: Pernah ..
Hide a secret: Secret always be secret .. :)
Pretended to be happy: Sometimes ..
Met someone who changed your life: Asenya tak pernah lagi kott..
Pretended to be sick: Dulu, malas nak pergi hostel ^^
Left the country: Belum ada kesempatan lagi..
Tried something you normally wouldn't try: suka buat , tapi biarlah berpada-II , betul tak ?
Cried over the silliest thing: Pernah .. Sedihh sangat kott masa tu..
Ran a mile: Mile??? Meter pun takat-II nak je .. 
Went to the beach with your best friend(s): Masa kat kem .. Tapi selalu dengan family sebab rumah dekat dengan pantai .. hehe ^,^

Stay single the whole year: Pernah .. 

Currently Eating: Roti dengan jem stawberry , dap-II !
Drinking: Low milk , on diet ! hoho
Listening to: Cengkerik !
Waiting for: Surat tawaran masuk Universiti , doakan saya ! :D

Your future

Want kids: of course , nak ramaikan umat Nabi Muhammad SAW , insyaALLAH..
Want to get married: Belum merancang ..
Careers in mind: Teacher , insyaALLAH :)


Which of it is better for boys/girls?

Lips or eye: Dua-II ok , kan pemberian daripada ALLAH SWT , tapi kena pandai laa jaga :)
Shorter or taller: 50-50 , tapi orang kata kalau pasangan laki rendah perempuan tinggi , murah rezeki, betul ke?
Romantic or spontaneous: Mana-II pun ok .. Panas baran tak nak !
Nice stomach or nice arm: Semua ok kot ..
Sensitive or loud: Sensitive could be sometimes , but loud can be always :D
Single or relationship: Hehehe .. relationship
Noisy or quiet: Better bahagikan sama rata , nanti dapat jawapan , huhu

Have you ever Lost lasses/contacts: tak pakai sebab mata masih lagi berfungsi dengan baikkk :)
Ran aways from home: From home takk pernahh , tapi ran aways to the room pernahh.. haha
Hold a gun or knife for self defense: Masa main paintball , boleh ditrime ke??
Broke someone's heart: mungkin , tapi minta maaf balik ..
Been arrested: Saya budak bagus ! Hoho *kekoyaan
Cried when you lost someone: Pernah , meleleh hinguss time tu ,haha

Do you believe in

Yourself: Of course , kalau tak kita sendiri siapa lagi ..
Miracles: Semestinya ..
Love at first sight: Mungkin..
Heaven: YES!
Santa Claus: Tak pernah datang pun kat umahh , so tak caya laa..
Things last forever: Could be ..

Is there one person you want to be with right now: YES !
Is there a person you make a promise with now: YUP !
Is there a person that you can't forget now: OF COURSE !
Is there something you really want to do now: Baiki FB saya yang kena hack ! DAMN !
Is there something you really wish to have it now: Camera Canon
Is there something you wanted to say to someone now: Saya laparrr ! Huk-II

TAG : AIN !

SUKA POST NI? LIKE JER.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Edited By Ain Donashi ♥ All Rights Reserved © 18 Feb 2012