STATUS UPDATED!
Bissmilahirahmanirahim, selamat datang ke Cerita Hati, semoga segala perkongsian bermanfaat. ツاَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُه
Cerita Hati ツ™: Review Blog Pemenang Segmen PILIH,KLIK dan MENANG by Mahirah Muhamad

Saturday, 8 June 2013

Review Blog Pemenang Segmen PILIH,KLIK dan MENANG by Mahirah Muhamad

Selamat petang, maaf semua, hari ni baru dapat online. Agak sibuk dengan nak sambung belajar, ok, petang ni nak review blog :)
Blog Pertama
klik banner untuk ke blog beliau

Blog yang dinamakan istiqamahfisabilillahabadan.blogspot.com merupakan milik si empunya Nur Mahirah Muhammad, dia bukan pemenang, tetapi tuan empunya yang menganjurkan segmen kali ini..

HEADER 

 Cantik, simple dan sangat sesuai bagi seorang muslimah :)

PENGISIAN BLOG

✿ Blog ini digunakan sebagai tempat berdakwah 

 Loading laju, blog yang tidak berat, tak payah tunggu lama-lama :)

✿ Senang cerita, its perfect ! Hehe.

Blog kedua

klik banner untuk ke blog beliau

Blog yang dinamakan bintuabuhassan.blogspot.com ini milik si empunya Huda Hassan. Blog yang kemas ini merupakan salah seorang pemenang dalam segmen kali ini.

HEADER

✿ Suka dan cemburu melihat kecomelan serta kekemasan header dia, sangat cantik :)


PENGISIAN BLOG

✿  Blog ni sesuai untuk semua lapisan umur :)

✿ Ada resepi masakan, mak cik-II, akak-II boleh lah baca resepinya di sini.

✿ Juga ada review movie-II yang terbaru, tak payah susah-II nak cari, tekan je dekat blog 

comel ni.


Blog ketiga

Klik banner untuk ke blog beliau

Blog yang ketiga ini iaitu nursyifazizah.blogspot.com empunya milik si gadis yang berumur 14 tahun
iaitu Nursyifah Azizah. Beliau juga merupakan salah seorang pemenang segmen kali ini.

HEADER

✿ Berlatar belakangkan warna biru, sama macam saya, hehe :)

PENGISIAN BLOG

✿  Blog yang tidak terlalu berat, senang untuk loading.

✿ Mempunyai tempat untuk bertukar exchange banner dan link, sangat sesuai :)

✿ Blog ini juga menyediakan tutorial untuk blogger semua.



Setakat ini sahaja yang saya mampu, maaf jika ada yang terkurang juga terlebih, yang baik itu datang daripada ALLAH SWT, yang buruk itu datang daripada kelemahan saya sendiri. Terima Kasih 


SUKA POST NI? LIKE JER.

5 comments:

najiah shaharain said...

blog comey2 belako..:)

MISS STEADY DIARIES said...

tu ah.. comey ngoty :)

heirizalieyana said...

singgah baca entry

waheed rauf said...

http://gamesyork.blogspot.com/

saifudin abu izzudin said...

ijin nyimak ya gan :)
salam kenal dari kami outbond di malang :)
jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Edited By Ain Donashi ♥ All Rights Reserved © 18 Feb 2012