STATUS UPDATED!
Bissmilahirahmanirahim, selamat datang ke Cerita Hati, semoga segala perkongsian bermanfaat. ツاَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُه
Cerita Hati ツ™: 2015

Saturday, 7 March 2015

GiveAway Safi Balqis White Trilogy by Ayue Idris


Assalamualaikum~
 

(Klik banner di atas untuk join)


facebook link : Aika Azizan
instagram id : @AikaAzizan


Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris!!





SUKA POST NI? LIKE JER.

Friday, 6 March 2015

Penganggur Tak Tetap Jadi Jurugambar



Bissmillah. Lama rasanya tak bertapak dekat sini, hihi. Semenjak habis sekolah ni, dalam kepala aku rasa macam nak lakukan banyak kerja. Konon-kononnya nak meluangkan masa yang kosong disamping dapat cari wang saku. Manalah tau dapat rezeki sambung belajar. InshaAllah. Doakan aku ya?
 
Jadi, semenjak menjadi penganggur tak berapa nak tetap ni, alhamdulillah aku cuba untuk menceburkan diri dalam bidang fotografi. Ambil gambar orang kahwin. Betullah, rezeki yang Allah SWT kurniakan itu memang sungguh besar dan luas dengan berbekalkan usaha dan bakat yang seberapa ni.
 



 
Aku buat pakej, jadi tak kelam kabut sangat kerja aku. Murah-murah sahaja pakej yang aku sediakan, khas untuk pengantin yang ingin kurangkan bajet perkahwinan dengan harapan aku dapat bantu mereka. Pakej yang aku sediakan serendah RM 100. Walaupun keuntungan yang aku dapat hanya lebih kurang RM 20-RM30, sudah cukup memberikan kepuasan kepada diri aku.
 
Dalam masa yang sama aku cuba untuk ceburkan diri dalam bidang perniagaan disamping mencari kekuatan untuk aku berdepan dan berada dalam khalayak ramai. Alhamdulillah, dalam bidang ini banyak yang aku dapat pelajari.
 
Selamat pengantin baru ツ

SUKA POST NI? LIKE JER.

Tuesday, 3 March 2015

Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015




Assalamualaikum dan salam sejahtera

Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015 bermula pada jam 12.30 tengah hari 22 Februari 2015 sehingga 12.30 tengah malam 15 Mac 2015. Menawarkan pelbagai hadiah menarik untuk dimenangi oleh para peserta.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.


Syarat - syaratnya :
1. Wajib Follow Blog Sponsor
DiariJejakaHangat | Suhailah | Syafiqah | Fadzi | Wanrus | Solehah | Nazirah | Fara | Zuhaira | Isra | Kathy | Rbain |
2. Wajib Like Fanpage Sponsor

3. Wajib Follow Instagram Sponsor
DiariJejakaHangat | Suhailah | Wanrus |
4. Tambah Google Plus Sponsor
+Mohamad Khairil
5. Buat entri bertajuk Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015
6. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
Contoh Cara Nak Paste Coding Entri :


Kredit utk Mialiana

7. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
20 pemenang bertuah akan dipilih dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 16 Mac 2015.
Good Luck!!

SUKA POST NI? LIKE JER.

Friday, 16 January 2015

First and Simple Giveaway oleh Cik Iman






Jom kita meriahkan GA Cik Iman kali ni. Hihi.


SUKA POST NI? LIKE JER.

Thursday, 15 January 2015

GA Simple 2015 by Shad


Greetings and Assalamualaikum.

Jemput join GA Simple 2015 by Shad


Klik Banner untuk Join

Hadiah:

Powerbank Pineng (PN-983) x1 Pemenang
Top-up RM5 x10 Pemenang
Hadiah Misteri x10 Pemenang

Pemilihan pemenang adalah berdasarkan random.org

Tarikh Giveaway ini berlangsung : 15.1.2015 - 15.2.2015 (11.59pm)
Tarikh Semakan : 16 dan 17 Feb 2015
Tarikh Pengumuman Pemenang : Selewat-lewatnya 20 Feb 2015


=======================
Ads

Program Mykad Smart Shopper 
Jom Aktifkan Mykad


Jika sudi, G+1 Entry/ Like atau Share Entry Jom Aktifkan Mykad Shad ya. 
Terima kasih semua. Jasa anda dikenang.

Terima kasih sudi join Ga Simple 2015 by Shad. Good Luck


SUKA POST NI? LIKE JER.

Wednesday, 7 January 2015

Nota Diri #5



http://3.bp.blogspot.com/-ABPgwfQ4Eyo/UjjXeDwX4QI/AAAAAAAADQM/ygO0X9r99UE/s1600/be-patient-Allah-is-always-with-us.png

Belajar menerima kekurangan diri, perbetulkan niat agar mendidik hati supaya menjadi lebih baik dari hari semalam.

Selamat datang lembaran baru tahun 2015, semoga tahun ini diberikan kekuatan dan keupayaan untuk lebih supaya dapat terus cemerlang dari masa ke semasa.

#20 Tahun.

SUKA POST NI? LIKE JER.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Edited By Ain Donashi ♥ All Rights Reserved © 18 Feb 2012